Западна Вирджиния

Преглед на обявите

Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Западна Вирджиния

Имоти за продажба в Западна Вирджиния

Западна Вирджиния е федерална държава на Съединените американски щати, разположена в района на Апалачите, в източната част на САЩ. Столицата е Чарлстън.

Той граничи с Вирджиния на югоизток, с Кентъки на югозапад, с Охайо на северозапад, с Пенсилвания на север и с Мериленд на североизток.

Пазарът на недвижими имоти в САЩ се е справил добре досега през 2018 г. с продавачи, които са се възползвали в повечето държави. Като цяло има търсене на няколко имота за продажба на Запад. Последните данъчни закони увеличават заплатите за много американци. Много държави отчаяно се нуждаят от по-евтини имоти на пазара, вместо от имоти със среден клас.

Ако се интересувате от закупуването на нов имот в Западна Вирджиния, това е моментът да предприемете действия. Въпреки че е конкурентен пазар в повечето области, лихвените проценти са най-ниски и трябва да останат така дълго време. Експертите по недвижими имоти прогнозират, че лихвите по ипотеките ще се повишат до края на 2018 г., което може да доведе до спад на пазарите на недвижими имоти в различни държави.

Нови имоти за продажба в Западна Вирджиния бяха пуснати на пазара в областите Чарлстън, Хънтингтън и Паркърсбърг през февруари.

Тъй като статутът на пазара на недвижими имоти в Западна Вирджиния често съвпада с доброто представяне на пазара на труда, добра идея е да се вземат предвид и тези фактори.

Тази година подобрението на пазара на труда в Западна Вирджиния изглежда обещаващо. Той отбеляза ръст от 0.4%. Повечето от тези нови работни места са в индустрията за отдих и гостоприемство, но също и в търговските, транспортните и обществените услуги.

Моргантаун е един от първите градове, които имат голямо търсене на имоти за продажба в Западна Вирджиния в резултат на икономическия спад на страната. И научните изследвания са класирали Morgantown като десетият най-добър малък град в страната за бизнес.

Градове като Fairmount бяха успешни, защото бяха един от най-стабилните пазари на недвижими имоти в страната.

Друг чудесен пример за растежа на Западна Вирджиния и пазара на недвижими имоти е пазарът на недвижими имоти в Чарлстън.

Прогнозната стойност за имоти за продажба в Западна Вирджиния се е увеличила с 1,1% през последната година. И се очаква, че пазарът на недвижими имоти ще нарасне до 3,6% до 2019 г. С подобряването на пазара на недвижими имоти в цялата страна, експертите смятат, че дори пазарът на недвижими имоти в Западна Вирджиния ще бъде добре през 2018 г.

2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB